Ets aquí: Inici

Benvingut

Flors Paradís-Park va ser inaugurada al 1970 i des de llavors ha estat oferint servei ininterrupudament des de La Vila de Martorell a tots els veïns i clients dels pobles de la comarca. Ara hem volgut, amb les nostres intal·lacions i la nostre oferta, adaptar-nos als temps, però sense deixar de mantenir el tracte personal, la relació i tots aquests detalls que ens han permès arribar fins aquí gràcies a tots vosaltres.

A partir del mes d'octubre de 2006, la floristería de La Vila va passar a dir-se ARRELS i com el seu nom indica no hem canviat en l'essència ni en allò que ens ha permès comptar amb la amistad i fidelitat dels nostres clients. Ara, donem un pas més i obrim el nostre primer espai virtual per a poder oferir un millor servei als nostres amics i clients: www.arrelslavila.net.

Si l'any 2006 passarà a la nostra curta història pels significatius canvis de disseny del local i l'exposició així com pel d'el nom de la botiga, el 2007 passarà a formar part d'aquesta mateixa història pel salt qualitatiu del nostre posicionament a la xarxa.

Desitgem que aquest esforç es vegi recompensat per la utilitat que d'ell pugueu obtenir. Gràcies per visitar-nos ¡¡¡

El que li oferim

Arrels i el color taronja

Altres activitats

Properament podrem anar presentant activitats que tindran lloc dintre del nostre espai físic en La Vila orientades a la divulgació de l'Art Floral .